Konfirmationsmenu

Konfirmationsfesten er en af livets helt store mærkedage. Dagen kan aldrig gøres om. Hvis i lægger det i vores hænder kan i være sikre på at alle aftaler bliver overholdt og istedet koncentrere jer om alle de andre ting sådanne en dag byder på. Vi har afviklet hunderedevis af konfirmationer og har efterhånden fået en fornemmelse af hvad de unge mennesker ønsker. derfor har vi for første gang valgt at lave en desideret konfirmationsmenu. I er naturligvis også velkommen til at bestille fra de andre menuer.

I kan vælge at hente maden her hos os, eller vi kan komme ud til jer og aflevere det til aftalt tid.

Forretter:

  • tarteletter m/ fritgående kylling & hvide asparges.
  • Tunmousse m/ rejer, salat & hjemmebagt brød.
  • Lakseroulade m/ ferskrøget laks & spinatbund samt salat & brød.
  • klassisk rejecocktail m/ thusend island & brød.
  • stegt rejecocktail m/ bagt tomat, stegte grønne asparges & brød.

Buffet  1.

  • Glaseret skinke
  • Kalvesteg stegt som vildt, med waldorfsalat
  • grønne bønner m/ sprød bacon
  • salatbar m/ salat, agurk, peberfrugt, små tomater, feta, brødcrûtons & dressing
  • Broccolisalat m/ skinke, rødløg, ristede solsikker & creme freaiche.
  • marinerede gulerødder m/ olivenolie, persille & sesemfrø.
  • flødekartofler
  • små saltbagte kartofler m/ smør & purløg.
  • vildtflødesauce
  • hjemmebagt brød m/ smør

Pris ialt per person: 165,00 kr.

Pris ialt per person inkl forret eller dessert: 215,00 kr.

Pris ialt per person inkl forret og dessert: 260,00 kr.

Buffet 2.

  • flæskesteg m/ rødkål
  • helstegt oksefilet
  • pastasalat m/ creme freaiche, peberfrugt & semi dryed tomater
  • grøntsagstærte
  • salatbar m/ salat, agurk, peberfrugt, små tomater, feta, brødcrûtons & dressing
  • Broccolisalat m/ skinke, rødløg, ristede solsikker & creme freaiche.
  • små saltbagte kartofler m/ persille
  • duochess kartofler (bruges eksempelvis til plankebøf)
  • rødvinssauce
  • Hjemmebagt brød m/ smør

Pris ialt per person: 185,00 kr.

Pris ialt per person inkl forret eller dessert: 235,00 kr.

Pris ialt per person inkl forret og dessert: 280,00 kr.

Buffet 3.

  • Stegt kalveculotte.
  • stegt unghanebryst m/ pasta-pesto & semi dryed tomater.
  • grønne asparges m/ sauce verte
  • melonsalat m/ persille & olivenolie.
  • ærter, sukkerærter & sommersalat
  • bulgursalat m/ peberfrugt, springløg & rucula.
  • urtemarinerede nye kartofler.
  • små saltbagte kartofler m/ smør & persille.
  • bearnaisesauce
  • hjemmebagt brød & smør

Pris ialt per person: 175,00 kr.

Pris ialt per person inkl forret eller dessert: 225,00 kr.

Pris ialt per person inkl forret og dessert: 270,00 kr.

Buffet 4.

  • Pesto marineret kalkunbryst
  • Helstegt kalvefilet
  • tzatziki
  • tomatsalat m/ blød mozzarella & pesto
  • Broccolisalat m/ skinke, rødløg, ristede solsikker & creme freaiche.
  • pastasalat m/ rucula, peberfrugt & semi dryed tomater
  • flødekartofler
  • urtemarinerede nye kartofler
  • rødvinssauce
  • Hjemmebagt brød m/ smør.

Pris ialt per person: 180,00 kr.

Pris ialt per person inkl forret eller dessert: 230,00 kr.

Pris ialt per person inkl forret og dessert: 275,00 kr.

Desserter:

  • Brownie m/ frisk frugt og hjemmelavet vanilleis
  • hjemmelavet frugttærte m/ kransekage & vanilecreme.
  • islagkage m/ Hindbær & oreo is, samt marzipan & chokolade
  • chokoladekage gateaux marcel m/ vanilleis & bær.