Jule & Nytårsmenu 2022

I år har vi valgt at lave menuen lidt anderledes end vi plejer. Den kæmpestore spiseseddel vi plejer at have har måtte vige pladsen for 2 buffeter. Dette er sket i forsøget på at minimere vores varesvind og energiforbrug.

Forsamlingshusets Julebuffet

  • Krydermarinerede christiansøsild m/ creme fraiche, rødløg, dild og kapers.
  • marinerede christiansøsild m/ karrysalat, æg og tomat.
  • rødspættefilet m/ hjemmelavet remoulade og citron.
  • Ribbenssteg m/ hjemmelavet rødkål & agurkesalat.
  • Hjemmelavet leverpostej m/ champignon, tørsaltet bacon og hjemmesyltede rødbeder.
  • Økologisk dansk brie m/ hjemmebagte kiks & druer.
  • Ris a la mande m/ vanilie & mandler samt hjemmelavet kirsebærsauce.
  • Rugbrød, hjemmebagt surdejsbrød, fedt & smør.

Minimum bestilling 8 personer

Pris ialt per person:  240,00 kr.

Forsamlingshusets luksus Julebuffet

  • Krydermarinerede christiansøsild m/ creme fraiche, rødløg, dild og kapers.
  • marinerede christiansøsild m/ karrysalat, æg og tomat.
  • rødspættefilet m/ hjemmelavet remoulade og citron.
  • Hjemmebagte tarteletter m/ høns i asparges.
  • Roastbeef m/ hjemmelavet kartoffelsalat.
  • Ribbenssteg m/ hjemmelavet rødkål & agurkesalat.
  • Andesteg m/ cognac-flamberede æbler & blommer.
  • Hjemmelavet leverpostej m/ champignon, tørsaltet bacon og hjemmesyltede rødbeder.
  • Økologisk dansk brie m/ hjemmebagte kiks & druer.
  • Ris a la mande m/ vanilie & mandler samt hjemmelavet kirsebærsauce.
  • Rugbrød, hjemmebagt surdejsbrød, fedt & smør.

Minimum bestilling 8 personer

Pris ialt per person:  330,00 kr.

Juleaftensmenu. (afhentes 23/12 imellem 14:00 & 18:00)
Menu 1. Andesteg af fritgående and (1/4 and) m/ brune & hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, brun andesovs og æbler og svedsker. Herudover ris a la mande m/ mandler, vanilie og hjemmelavet kirsebærsauce.                                                                        Pris per person: 255,00
Menu 2. Andesteg af fritgående and (1/4 and) m/ brune & hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, brun andesovs og æbler og svedsker. Økologisk flæskesteg m/ hjemmelavet agurkesalat & flæskestegssovs. Herudover ris a la mande m/ mandler, vanilie og hjemmelavet kirsebærsauce.                                                                                                                                                                                       Pris per person: 290,00                                              Bestilles på kontakt@ksfh.dk
Nytårsmenu. (afhentes 31/12 12:00-18:00)
Forret: Hummer og torskecake m/ gule beder og syltet æble. Hertil hummervinagrette og hjemmebagt surdejsbolle m/ smør.
Hovedret: Helstegt oksemørbrad m/ Hokkaido gratin og bagte rodfrugter m/ persille-pesto og sprøde løg. Hertil Rødvinssauce og revet stegt kartoffel m/ løg og timian.
Dessert: Mørk chokoladekage m/ lys chokolademousse, passionsfrugt mousse samt knækket hvid chokolade. Hertil havtorne & hasselnødde knas.
2 retter: 295,00 kr. 3 retter: 320,00 kr. Bestilles på kontakt@ksfh.dk