Frokostbuffeter.
Buffet F1
Christiansøpigens Sild m/ karrysalat & æg, Stegt sild i eddike, hønsesalat m/ bacon, hjemmelavede fiskefrikadeller m/ remoulade, kold roastbeef m/ klassisk garniture, marineret kam m/ rodfrugter.
Pris pr. person: 178,00kr.
Buffet F2
Varmrøget laks m/ æble-løg salat, fiskefilet m/ remoulade, tomatsalat m/ mozzarella & pesto, Røget okseinderlår m/ røræg, hønsesalat m/ bacon & annanas, mørbradbøf m/ bløde løg & champignons.
Pris pr. person: 178,00kr.
Buffet F3
Grønsagstærte, melon m/ seranoskinke, spidskålssalat m/ fisk & rejer, frikadeller m/ rødkålssalat, pølsefad m/ løg & oliven samt lun leverpostej m/ bacon & champignons
Pris pr. person: 148,00kr.
Brødværksted:
grovboller & hele rugbrød m/ salat, agurk, tomat, dressing, deller & flæskesteg m/ rødkål, kyllingebryst m/ bacon, samt skinke & ost m/ peberfrugt.
Pris pr. person. 125,00 kr.
Italiensk Buffet:
Stegt tun “cipuddata” m/ løg, mynte & kartofler.
Roulade af spinat & soltørret tomat m/ mascarpone & ristede mandler.
Pastasalat m/ soltørret tomat & ruculapesto.
petitkartofler, bagt m/ bacon & rosmarin.
Rosastegt kalveculotte serveret m/ svampecreme.
Unghanebryst serveret m/ salsa verde & fennikel.
Pris ialt per person: 205,00
Klassisk Dansk buffet med anrettet forret:
Forret:
Ferskrøget laks m/ røræg & asparges
Buffet:
Rødspætte fillet m/ hjemmelavet remoulade
tarteletter m/ høns i asparges.
Broccolisalat m/ rødlæg, skinke & creme freaiche.
Dansk hovedsalat m/ agurk & mormordressing
Glaseret skinke m/ flødekartofler.
helstegt oksefilet m/ løg & champignins.
Pris ialt per person: 225,00
Sæsonbuffeter.
Her er menuerne sammensat med årstides udvalg for øje.
vinterbuffet 28/02) (01/12
Portionsanrettet forret:
hjemmerøget hellefisk m/ grønkål & mascarpone.
Buffet
linsesalat m/ grabe & artiskokker.
Endiviesalat m/ enebær, løg & gedeost.
Bitre salater m/ nødder & tørrede tranebær samt ristede jordskokker.
Braiseret oksebryst m/ indkogt rødvinssauce & vinterurter.
Svinemørbrad m/ tørsaltet bacon & skalotteløg samt tryffelolie.
flødekartofler m/ stout.
Pris per person : 225,00 kr.
Inkl. valg af en nedenstående dessert : 275,00 kr.
Hvid Chokoladefromage m/ kvæder & passionsfrugt
Æbletrifli m/ mynte, müsli & makroner.
Pæretærte m/ pistage & mazarin
Kirke Saaby forsamlingshus forårsbuffet (01/03-31/05)
Portionsanrettet forret
Bagt citronmarinert kuller & rejer m/ hjertesalat & vesterhavsost. Hertil ristede crûtons & ramsløgspurè
Buffet
Stegt lammekølle m/ rosmarin & hvidløg
Helstegt kalvetykstegsfilet m/ kalvesky
Stegte asparges m/ sort peber & spidskålstzatziki
Gazpachosalat m/ bulgur
Spinatsalat m/ syrnet fløde & sprød balsamisk flæsk
ovnbagte nye kartofler m/ aioli
Pris per person : 225,00 kr.
Inkl. valg af en nedenstående dessert : 275,00 kr.
Citrontærte m/ hjemmelavet Vanilla is
eller
Rabarber trifli m/ makroner & hvid chokolade.
eller
Rugbrødslagkage m/ abrikoser og forår.
Kirke såby forsamlingshus´s sommerbuffet (01/06-30/08)
Portionsanrettet forret
Gaspachiosalat m/ rejer & langtidsbagte tomater
Buffet
Grønne asparges m/ sommersalat & ristet rugbrød
Helstegt kalveculotte m/ trøffelolie & parmasan.
Stegt økologisk svinekam m/ hvidløg, sennep & rosmarin.
Smørstegte nye kartofler m/ krydderurter.
Salat af vandmelon, feta, rødløg & persille.
Salat af friske bønner & ristede kikærter m/ syltet rødløg.
Pris per person : 225,00 kr.
Inkl. valg af en nedenstående dessert : 275,00 kr.
Desserter:
Jordbærmarinerede jordbær m/ hjemmelavet vaniljeis & ristede mandler
Mørk & hvid chokolade mousse m/ bagt rabarber.
Blommetrifli m/ mandelrand.
Jordbærtarte m/ mazarin, kransekage & creme freaiche
Kirke såby forsamlingshus´s efterårs buffet (01/09-30/11)
Portionsanrettet forret
Bagt laksefarseret rødtunge m/ karsecreme og urter.
Buffet
grønne bønner m/ syltede rødløg & langtidsbagt tomat
stegte skorzoné rødder m/ citron, smør & persille.
Stegt skulder af okse (terres major)
Smørstegte kartofler m/ krydderurter.
Stegt unghanebryst m/ kompot af pastinak, majs & revet vesterhavsost.
Pris per person : 225,00 kr.
Inkl. valg af en nedenstående dessert : 275,00 kr.
Desserter:
Blåbær tiramisu.
Chokolade & appelsinkage m/ hjemmelavet appelsinmarmelade & vanilie is
Ahorn & hasselnødde parfait m/ stegte æbler & nøddeflager.
Priserne er gældende frem til 31/12 2019