Buffeter

 Frokostbuffeter.

Buffet F1

Christiansøpigens Sild m/ karrysalat & æg, Stegt sild i eddike, hønsesalat m/ bacon,  hjemmelavede fiskefrikadeller m/ remoulade, kold roastbeef m/ klassisk garniture, marineret kam m/ rodfrugter.

Pris pr. person: 178,00kr.

 

Buffet F2

 Varmrøget laks m/ æble-løg salat, fiskefilet m/ remoulade, tomatsalat m/ mozzarella & pesto, Røget okseinderlår m/ røræg, hønsesalat m/ bacon & annanas, mørbradbøf m/  bløde løg & champignons.

Pris pr. person: 178,00kr.

 

Buffet F3

Grønsagstærte, melon m/ seranoskinke, spidskålssalat m/ fisk & rejer, frikadeller m/  rødkålssalat, pølsefad m/ løg & oliven samt lun leverpostej m/ bacon & champignons

Pris pr. person: 148,00kr.

 

 

Brødværksted:

grovboller & hele rugbrød m/ salat, agurk, tomat, dressing, deller & flæskesteg m/ rødkål,                              kyllingebryst m/ bacon, samt skinke & ost m/ peberfrugt.

  Pris pr. person. 125,00 kr.

 

Italiensk Buffet:

Stegt tun “cipuddata” m/ løg, mynte & kartofler.

Roulade af spinat & soltørret tomat m/ mascarpone & ristede mandler.

Pastasalat m/ soltørret tomat & ruculapesto.

petitkartofler, bagt m/ bacon & rosmarin.

Rosastegt kalveculotte serveret m/ svampecreme.

Unghanebryst serveret m/ salsa verde & fennikel.

Pris ialt per person: 198,00

 

Klassisk Dansk buffet:

Ferskrøget laks m/ røræg & asparges

Torskefad m/ hakket æg, stegt bacon, syltede rødbeder, revet peberrod, samt sennepsdressing.

tarteletter m/ høns i asparges.

Broccolisalat m/ rødlæg, skinke & creme freaiche.

Dansk hovedsalat m/ agurk & mormordressing

Glaseret skinke m/ flødekartofler.

helstegt oksefilet m/ løg & champignins.

Pris ialt per person: 220,00

 

 

Sæsonbuffeter.

Her er menuerne sammensat med årstides udvalg for øje.
vinterbuffet 28/02) (01/12

Weiss Beer dampet toersk & porre m/ appelsinmayonaise.

hjemmerøget hellefisk m/ grønkål & mascarpone.

linsesalat m/ grabe & artiskokker.

Endiviesalat m/ enebær, løg & gedeost.

Bitre salater m/ nødder & tørrede tranebær samt ristede jordskokker.

Braiseret oksebryst m/ indkogt rødvinssauce & vinterurter.

Svinemørbrad m/ tørsaltet bacon & skalotteløg samt tryffelolie.

flødekartofler m/ stout.

 

 

Pris per person                                                   : 225,00 kr.

Inkl. valg af en nedenstående dessert           : 275,00 kr.

 

Kirke Saaby forsamlingshus forårsbuffet (01/03-31/05)

Dampede blåmuslinger m/ hjertesalat  & vesterhavsost. Hertil ristede crûtons & ramsløgspurè

Bagt citronmarinert kuller m/ tagliatelle & pesto af brændt porre & solsikker

Stegt lammekølle m/ rosmarin & hvidløg eller svampefarseret unghanebryst

Helstegt kalvetykstegsfilet m/ kalvesky

Stegte asparges m/ sort peber & spidskålstzatziki

Gazpachosalat m/  bulgur

Spinatsalat m/ syrnet fløde & sprød balsamisk flæsk

ovnbagte nye kartofler m/ aioli

Pris per person                                                   : 225,00 kr.

Inkl. valg af en nedenstående dessert           : 275,00 kr.

Citrontærte m/ hjemmelavet Vanilla is

eller

Rabarber trifli m/ makroner & hvid chokolade.

eller

Rugbrødslagkage m/ abrikoser og forår.

 

Kirke såby forsamlingshus´s sommerbuffet (01/06-30/08)

Salat af nye kartofler m/ brændnælde & krabbe, samt rejer med gulerodsdip.

Gaspachiosalat m/ citronmarineret kuller.

Grønne asparges m/ sommersalat & ristet rugbrød

Helstegt kalveculotte m/ trøffelolie & parmasan.

Stegt økologisk svinekam m/ hvidløg, sennep & rosmarin.

Smørstegte nye kartofler m/ krydderurter.

Salat af vandmelon, feta, rødløg & persille.

Salat af friske bønner & ristede kikærter m/ syltet rødløg.

Pris per person                                         : 225,00 kr.

Inkl. valg af en nedenstående dessert     : 275,00 kr.

Desserter:

Jordbærmarinerede jordbær m/ hjemmelavet vaniljeis & ristede mandler

Mørk & hvid chokolade mousse m/ bagt rabarber.

Blommetrifli m/ mandelrand.

Jordbærtarte m/ mazarin, kransekage & creme freaiche

 

Kirke såby forsamlingshus´s efterårs buffet (01/09-30/11)

Bagt rødtunge m/ karsecreme

Frizzesalat m/ bryst & lår af gråand, samt tranebær

grønne bønner m/ bløde løg & langtidsbagt tomat

stegte skorzoné rødder m/ citron, smør & persille.

Stegt skulder af okse (terres major)

Smørstegte kartofler m/ krydderurter.

Stegt unghanebryst m/ kompot af pastinak, majs & revet vesterhavsost.

 

Pris per person                                         : 225,00 kr.

Inkl. valg af en nedenstående dessert     : 275,00 kr.

Desserter:

fersken & honning tarte tartin m/ skyr & myntete.

Blåbær tiramisu.

Chokolade & appelsinkage m/ hjemmelavet appelsinmarmelade & vanilie is

Ahorn & hasselnødde parfait m/ stegte æbler & nøddeflager.