Juletappas.
Vælg og sammensæt årets julebuffet som i har lyst til.
Røde julesild med appelsin og kanel. Cristians Ø sild
Hjemmelavede karrysild med æbler & æg. Cristians Ø sild
Marinerede sild m/ dildcreme & kapers. Cristians Ø sild
Marinerede sild m/ cremet dressing tilsmagt brændevin & grovkornet sennep. Cristians Ø sild
Smørstegt rødspættefilet m/ hjemmerørt grov remoulade.
hjemme røget laks m/ æble løg salat, tilsmagt m/ mynte
1/2 æg med rejer, citron og hjemmerørt appelsin mayonnaise samt lakserogn.
Hønsesalat med Sprød bacon og hjemmesyltede rødbeder
Hjemmelavet leverpostej m/ bacon & champignons.
Mørbradbøffer m/ svampecreme & hjemmesyltede græskar
Andesteg m/ cognac sauterede æbler & blommer.
Klassisk flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål.
Stegt svinekam m/ sennep, rosmarin & rodfrugter.
Hjemmelavede frikadeller m/ marineret rødkål & nødder samt agurkesalat.
Glaseret juleskinke m/ grønlangkål & brunkartofler.
Helstegt oksefilet med bearnaise- mayonnaise samt bløde løg, champignons & surt.
2 danske øko-oste med dadler & friske figner.
Ris a la mande med kirsebærsauce
Æble & kanel mazarin m/ valnødder.
4 retter Kr. 185,- Svaret til en stor hovedret
6 retter Kr. 260.- Svarer til en stpr 2 retters menu
10 retter Kr. 349- svarer til en stor 3 retters meny
14 retter Kr. 420- Svarer til en 5 retters menu
Priserne er inkl. brød, smør og fedt.
‘
Juleaftens-menu
Afhentes 23/12 imellem 14:00 & 17:00
Ved afhentning er maden Kold og pakket, klar til opvarmning. Der medfølger udførlige instrukser til opvarmning. Maden kan bestilles på mail: kontakt@ksfh.dk eller telefon 22152369 senest 19/12
Menu 1
Gammeldaws andesteg (1/4 fritgående and) æbler & svedsker, hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler samt brun sovs.
Ris a la mande m/ vanilje & mandler samt hjemmelavet kirsebærsauce.
Pris per person: 265,00 kr.
Menu 2
Gammeldaws andesteg (1/4 fritgående and) æbler & svedsker, hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler samt brun sovs.
Flæskesteg fra fritgående duroc-gris, hjemmelavet agurkesalat & flæskestegs sovs.
Ris a la mande m/ vanilje & mandler samt hjemmelavet kirsebærsauce.
Pris per person: 298,00 kr.
Nytårs meny 2023
Ved afhentning er maden Kold og pakket, klar til opvarmning. Der medfølger udførlige instrukser til opvarmning. Maden kan bestilles på mail: kontakt@ksfh.dk eller telefon 22152369. Maden kan bestilles på mail: kontakt@ksfh.dk eller telefon 22152369 senest 27/12
afhentes 31/12 imellem 13:00 & 17:00
Hummer & rejebisque m/ vinterurter & persille-dildolie, surkløver, hummer & stedmoderblomster. Hertil surdejsbolle m/ smør. 88,00 kr.
Oksemørbrad m/ knuste kartofler, timian & røget vesterhavsost, samt langtidsbagte gulerødder m/ syltet citron, cashewnødder & persille, smørstegt grønkål, bagte skalotter og shiitake svampe. Hertil rødvinsglace. 198,00 kr.
Æble og vanilje terrine m/ sprød butterdej. Hertil kanelis m/ makron og krisebærknas, hvid chokoladecreme & tørret æble. 62,00 kr.
Herudover vil der i år være mulighed for at vælge en vegetarmenu. Vegetarmenuen indeholder animalske mejeriprodukter.
Jordskokkebisque m/ vinterurter, surkløver, dild & persilleolie samt stedmorblomster. Hertil surdejsbolle m/ smør. 70,00 kr.
Bahjiløg & spidskåls tzatziki m/ knuste kartofler, timian & røget vesterhavsost, samt langtidsbagte gulerødder m/ syltet citron, cashewnødder & persille, smørstegt grønkål, bagte skalotter og shiitake svampe. 148,00 kr.
Æble og vanilje terrine m/ sprød butterdej. Hertil kanelis m/ makron og krisebærknas, hvid chokoladecreme & tørret æble. 62,00 kr.