Buffeter

 Frokostbuffeter.

Buffet F1

Christiansøpigens Sild m/ karrysalat & æg, rødspættefilet m/ hjemmelavet remoulade, hjemmerøget torsk m/ røræg, hønsesalat m/ bacon, kold roastbeef m/ klassisk garniture, marineret kam m/ rodfrugter.

Hertil hjemmebagt brød & smør

Pris pr. person: 214,00kr.

 

Buffet F2

 Varmrøget laks m/ æble-løg salat, rødspættefilet m/ remoulade, tomatsalat m/ mozzarella & pesto, Røget okseinderlår m/ røræg, hønsesalat m/ bacon & annanas, mørbradbøf m/  bløde løg & champignons.

Hertil hjemmebagt brød & smør

Pris pr. person: 214,00kr.

Salater

4 af årstidens grove salater.  veganer, fisk, kylling og marineret oksekød.

Hertil hjemmebagt brød & smør

Pris pr. person: 148,00kr.

Brødværksted:

grovboller & hele rugbrød m/ salat, agurk, tomat, dressing, deller & flæskesteg m/ rødkål, kyllingebryst m/ bacon, samt skinke & ost m/ peberfrugt.

  Pris pr. person. 152,00 kr.

Italiensk Buffet:

Stegt tun “cipuddata” m/ løg, mynte & kartofler.

Roulade af spinat & soltørret tomat m/ mascarpone & ristede mandler.

Pastasalat m/ soltørret tomat & ruculapesto.

petitkartofler, bagt m/ bacon & rosmarin.

Rosastegt kalveculotte serveret m/ svampecreme.

Unghanebryst serveret m/ salsa verde & fennikel.

Hertil hjemmebagt italiensk brød & smør

Pris ialt per person: 260,00

Nedenstående buffeter kan købes både med anrettet forret og anrettet dessert.

Konfirmations-buffet 1.

Glaseret skinke
Kalvesteg stegt som vildt, med waldorfsalat
grønne bønner m/ sprød bacon
salatbar m/ salat, agurk, peberfrugt, små tomater, feta, brødcrûtons & dressing
Broccolisalat m/ skinke, rødløg, ristede solsikker & creme freaiche.
marinerede gulerødder m/ olivenolie, persille & sesemfrø.
flødekartofler
små saltbagte kartofler m/ smør & purløg.
vildtflødesauce
hjemmebagt brød m/ smør
Pris ialt per person: 226,00 kr.

Konfirmations-buffet 2.

Stegt kalveculotte.
stegt unghanebryst m/ pasta-pesto & semi dryed tomater.
grønne asparges m/ sauce verte
melonsalat m/ persille & olivenolie.
ærter, sukkerærter & sommersalat
bulgursalat m/ peberfrugt, springløg & rucula.
urtemarinerede nye kartofler.
små saltbagte kartofler m/ smør & persille.
bearnaisesauce
hjemmebagt brød & smør
Pris ialt per person: 247,00 kr.

Konfirmations-buffet 3.

Pesto marineret kalkunbryst
Helstegt oksefilet fra freygård
tzatziki
tomatsalat m/ blød mozzarella & pesto
Broccolisalat m/ skinke, rødløg, ristede solsikker & creme freaiche.
pastasalat m/ rucula, peberfrugt & semi dryed tomater
flødekartofler
urtemarinerede nye kartofler
rødvinssauce
Hjemmebagt brød m/ smør.
Pris ialt per person: 252,00 kr.

Sæsonbuffeter.

Her er menuerne sammensat med årstides udvalg for øje.

Kirke Saaby forsamlingshus vinterbuffet (01/12-28/02)

Buffet

linsesalat m/ grabe & artiskokker.

Endiviesalat m/ enebær, løg & gedeost.

Bitre salater m/ nødder & tørrede tranebær samt ristede jordskokker.

helstegt okseculotte fra freygaard m/ indkogt rødvinssauce & vinterurter.

Svinemørbrad m/ tørsaltet bacon & skalotteløg samt tryffelolie.

flødekartofler m/ stout.

Hjemmebagt surdejsbrød m/ smør

Pris ialt per person: 235,00 kr.

Kirke Saaby forsamlingshus forårsbuffet (01/03-31/05)

Buffet

Stegt lammekølle m/ rosmarin & hvidløg

Helstegt kalvetykstegsfilet m/ kalvesky

Stegte asparges m/ sort peber & spidskålstzatziki

Gazpachosalat m/  bulgur

Spinatsalat m/ syrnet fløde & sprød balsamisk flæsk

ovnbagte nye kartofler m/ aioli

Pris ialt per person: 245,00 kr.

Kirke såby forsamlingshus´s sommerbuffet (01/06-30/08)

Buffet

Grønne asparges m/ sommersalat & ristet rugbrød

Helstegt kalveculotte m/ trøffelolie & parmasan.

Stegt økologisk svinekam m/ hvidløg, sennep & rosmarin.

Smørstegte nye kartofler m/ krydderurter.

Salat af vandmelon, feta, rødløg & persille.

Salat af friske bønner & ristede kikærter m/ syltet rødløg.

Pris ialt per person: 240,00 kr.

Kirke såby forsamlingshus´s efterårs buffet (01/09-30/11)

Buffet

grønne bønner m/ syltede rødløg & langtidsbagt tomat

stegte skorzoné rødder m/ citron, smør & persille.

Stegt skulder af okse (terres major)

Smørstegte kartofler m/ krydderurter.

Stegt unghanebryst m/ kompot af pastinak, majs & revet vesterhavsost.

Pris ialt per person: 240,00 kr.

priserne er gældende frem til 31/12 2024