Jul & Nytår 2023

Juletappas.

Vælg og sammensæt årets julebuffet som i har lyst til.

Røde julesild med appelsin og kanel. Cristians Ø sild

Hjemmelavede karrysild med æbler & æg. Cristians Ø sild

Marinerede sild m/ dildcreme & kapers. Cristians Ø sild

Marinerede sild m/ cremet dressing tilsmagt brændevin & grovkornet sennep. Cristians Ø sild

Smørstegt rødspættefilet m/ hjemmerørt grov remoulade.

hjemme røget laks m/ æble løg salat, tilsmagt m/ mynte

1/2 æg med rejer, citron og hjemmerørt appelsin mayonnaise samt lakserogn.

Hønsesalat med Sprød bacon og hjemmesyltede rødbeder

Hjemmelavet leverpostej m/ bacon & champignons.

Mørbradbøffer m/ svampecreme & hjemmesyltede græskar

Andesteg m/ cognac sauterede æbler & blommer.

Klassisk flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål.

Stegt svinekam m/ sennep, rosmarin & rodfrugter.

Hjemmelavede frikadeller m/ marineret rødkål & nødder samt agurkesalat.

Glaseret juleskinke m/ grønlangkål & brunkartofler.

Helstegt oksefilet med bearnaise- mayonnaise samt bløde løg, champignons & surt.

2 danske øko-oste med dadler & friske figner.

Ris a la mande med kirsebærsauce

Æble & kanel mazarin m/ valnødder.

4 retter   Kr. 185,-
Svaret til en stor hovedret

6 retter   Kr. 260.- Svarer til en stpr  2 retters menu

10 retter Kr. 349- svarer til en stor 3 retters meny

14 retter Kr. 420- Svarer til en 5 retters menu

Priserne er inkl. brød, smør og fedt.

Juleaftens-menu

Afhentes 23/12 imellem 14:00 & 17:00

Ved afhentning er maden Kold og pakket, klar til opvarmning. Der medfølger udførlige instrukser til opvarmning. Maden kan bestilles på mail: kontakt@ksfh.dk eller telefon 22152369 senest 19/12

Menu 1

Gammeldaws andesteg (1/4 fritgående and) æbler & svedsker, hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler samt brun sovs.

Ris a la mande m/ vanilje & mandler samt hjemmelavet kirsebærsauce.

Pris per person: 265,00 kr.

Menu 2

Gammeldaws andesteg (1/4 fritgående and) æbler & svedsker, hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler samt brun sovs.

Flæskesteg fra fritgående duroc-gris, hjemmelavet agurkesalat & flæskestegs sovs.

Ris a la mande m/ vanilje & mandler samt hjemmelavet kirsebærsauce.

Pris per person: 298,00 kr.

Nytårs meny 2023

Ved afhentning er maden Kold og pakket, klar til opvarmning. Der medfølger udførlige instrukser til opvarmning. Maden kan bestilles på mail: kontakt@ksfh.dk eller telefon 22152369. Maden kan bestilles på mail: kontakt@ksfh.dk eller telefon 22152369 senest 27/12

afhentes 31/12 imellem 13:00 & 17:00

Hummer & rejebisque m/ vinterurter & persille-dildolie, surkløver, hummer & stedmoderblomster. Hertil surdejsbolle m/ smør. 88,00 kr.

Oksemørbrad m/ knuste kartofler, timian & røget vesterhavsost, samt langtidsbagte gulerødder m/ syltet citron, cashewnødder & persille, smørstegt grønkål, bagte skalotter og shiitake svampe. Hertil rødvinsglace. 198,00 kr.

Æble og vanilje terrine m/ sprød butterdej. Hertil kanelis m/ makron og krisebærknas, hvid chokoladecreme & tørret æble. 62,00 kr.

Herudover vil der i år være mulighed for at vælge en vegetarmenu. Vegetarmenuen indeholder animalske mejeriprodukter. 

Jordskokkebisque m/ vinterurter, surkløver, dild & persilleolie samt stedmorblomster. Hertil surdejsbolle m/ smør. 70,00 kr.

Bahjiløg & spidskåls tzatziki m/ knuste kartofler, timian & røget vesterhavsost, samt langtidsbagte gulerødder m/ syltet citron, cashewnødder & persille, smørstegt grønkål, bagte skalotter og shiitake svampe. 148,00 kr.

Æble og vanilje terrine m/ sprød butterdej. Hertil kanelis m/ makron og krisebærknas, hvid chokoladecreme & tørret æble. 62,00 kr.