Du kan vælge en vegetarisk menu fordi der blandt samtlige sundhedsorganisationer er der klar enighed om, at en vegetarisk og vegansk kost er forbundet med sundhedsfordele.
Du kan også vælge en vegetarmenu fordi det giver et væsentligt lavere co2 aftryk.
Du kan også vælge det fordi det smager virkeligt, virkeligt godt.
Forretter:
spinat roulade m/ mascarpone, soltørrede tomater & ristede mandler.
squash crouetter m/ persille, hvidløg, knuste sennepsfrø & parmasan. samt råmarinerede urter.
Græskarsuppe m/ stegte kikærter & ristede mandler.
Pris per person for forret: 58,00 kr. inkl. brød og smør
Buffet:
Bhaji løg m/ yougurt & mynte.
stegte asparges m/ spidskålstzaziki
Quinea frikadeller m/ tomat & bassilikum
vegetar karrygryde m/ sødkartofler, svampe, peberfrugt & kokos.
Melon & ærtesalat m/ springløg & feta.
blomkåls salat m/ syltet citron, purløg & edamame bønner.
Hjemmebagt brød m/ smør.
Pris per person: 189,00 kr.
Desserter:
Hvid Chokoladefromage m/ kvæder & passionsfrugt
Pæretærte m/ pistage & mazarin
Citrontærte m/ hjemmelavet Creme freaiche
Rabarber trifli m/ makroner & hvid chokolade. (April, maj, juni, juli)
Jordbærmarinerede jordbær m/ hjemmelavet vaniljeis & ristede mandler (Maj, juni, juli, august)
Mørk & hvid chokolade mousse m/ bagt rabarber. (April, maj, juni, juli)
Blommetrifli m/ mandelrand.
Jordbærtærte m/ kransekage & creme freaiche (Maj, juni, juli, august)
Blåbær tiramisu.
Chokolade & appelsinkage m/ hjemmelavet appelsinmarmelade & vanilie is
Ahorn & hasselnødde parfait m/ bagte æbler & nøddeflager.
Gammeldags æblekage
Citronfromage m/ flødeskum & chokoladesnirkler.
Hjemmelavet oreo & hindbær islagkage m/ marcipan & chokolade
Pris ialt per person: 60,00 kr.
Priserne er gældende frem til 31/12 2023