Vegetar menu

 

 

Du kan vælge en vegetarisk menu fordi der blandt samtlige sundhedsorganisationer er der klar enighed om, at en vegetarisk og vegansk kost er forbundet med sundhedsfordele.

Du kan også vælge en vegetarmenu fordi det giver et væsentligt lavere co2 aftryk.

Du kan også vælge det fordi det smager virkeligt, virkeligt godt.

 

Forretter:

spinat roulade m/ mascarpone, soltørrede tomater & ristede mandler.

squash crouetter m/ persille, hvidløg, knuste sennepsfrø & parmasan. samt råmarinerede urter.

Græskarsuppe m/ stegte kikærter & ristede mandler.

 

Pris per person for forret: 50,00 kr. inkl. brød og smør

 

 

Buffet:

Bhaji løg m/ yougurt & mynte.

stegte asparges m/ spidskålstzaziki

Quinea frikadeller m/ tomat & bassilikum

vegetar karrygryde m/ sødkartofler, svampe, peberfrugt & kokos.

Melon & ærtesalat m/ springløg & feta.

blomkåls salat m/ syltet citron, purløg & edamame bønner.

Hjemmebagt brød m/ smør.

Pris per person: 170,00 kr.

 

Desserter:

Hvid Chokoladefromage m/ kvæder & passionsfrugt

Pæretærte m/ pistage & mazarin

Citrontærte m/ hjemmelavet Creme freaiche

Rabarber trifli m/ makroner & hvid chokolade. (April, maj, juni, juli)

Jordbærmarinerede jordbær m/ hjemmelavet vaniljeis & ristede mandler (Maj, juni, juli, august)

Mørk & hvid chokolade mousse  m/ bagt rabarber. (April, maj, juni, juli)

Blommetrifli m/ mandelrand.

Jordbærtærte m/  kransekage & creme freaiche (Maj, juni, juli, august)

Blåbær tiramisu.

Chokolade & appelsinkage m/ hjemmelavet appelsinmarmelade & vanilie is

Ahorn & hasselnødde parfait m/ bagte æbler & nøddeflager.

Gammeldags æblekage

Citronfromage m/ flødeskum & chokoladesnirkler.

Hjemmelavet oreo & hindbær islagkage m/ marcipan & chokolade

Pris ialt per person: 50,00 kr.