Vælger du en af vores menuer, kokkererer vi dine lækre retter, anretter dem på smukke fade og leverer dem dejligt varme lige til din dør. Du skal blot sætte fadene på bordet, slå på glasset og bede dine gæster om at gå til bords. Du kan endda få os til at hente de beskidte fade og klare opvasken for dig. Det bliver ikke nemmere eller mere lækkert. Og vil du tage æren for maden, siger vi ikke en lyd …
Priserne gælder t.o.m d. 31. december 2017
Vælg din menu nedenfor – og få den præcis, som du har lyst til.
Vintermenu (01/12-28/02)
Forretter:
Bryst af gråand, marineret i balsamisk eddike, og serveret m/ tzarzikki på hvidkål & æble.
Hjemmerøget hellefisk m/ mascarpone, grønkål & bagte skarlotter.
Jordskokkecreme m/ tørsaltet bacon & svampe.
Kompot af kartofler & torskerogn m/ skiver af rimet torsk, sprøde kapers & rødbeder samt brændt smør.
Hovedretter:
Dyrekølle m/ smørstegt knoldselleri & rødbede, vildtsauce, stegte kartofler & glaseret julesalat
helstegt okseculotte m/ artiskokker samt lun salat på aspargeskartofler, spinat & oliven. Hertil kalvesky, tilsmagt øl & honning.
Poussinner farseret m/ kalv, salvie & skarlotter. Hertil bagte beder, kyllingeskysauce & syltet græskar.
Desserter:
Hvid Chokoladefromage m/ kvæder & passionsfrugt
Æbletrifli m/ mynte, müsli & makroner.
Pæretærte m/ pistage & mazarin
Forårsmenu (01/03-31/05)
Forretter:
Forsamlingshusets rejecocktail m/ hvidløgsstegte rejer, langtidsbagte tomater, stegte asparges & cognacdressing.
Spæde salater, skvalderkål & ramsløg m/ roulade af spinat & soltørret tomat. Hertil tørsaltet bacon & purløgs vinaigrette.
Dildssyltede gulerødder m/ salat & puré af ærter samt kammusling.
Hovedretter:
Stegt og porcheret lam m/springløg, spinatpuré & vårsvampe. Hertil hjemmelavet agurkesalat, lammesky & kompot af nye kartofler.
Stegt kalvefilet m/ braiseret spidskål samt lun salat af rosenkål & mandler. Hertil kalve & hvidvinssky samt nye kartofler m/ Saffron & citronverbena.
Bagt unghanebryst m/ seranoskinke & porre. Hertil bladbeder & salatløg samt kartoffeltimbale
Helstegt oksestribloin m/ stegte små kartofler, langtidsbagte skarlotteløg, sommergrønt & rødvinssauce.
Desserter:
Citrontærte m/ hjemmelavet Vanillie is
Rabarber trifli m/ makroner & hvid chokolade.
Rugbrødslagkage m/ abrikoser og forår.
Blødende chokoladekage m/ hjemmelavet vanillie is
Grundpris for 2 retter kr. 225,-
Grundpris for 3 retter kr. 275,-
Sommermenu (01/06-30/08)
Forretter:
Lun sommersalat m/ karseskum & seranoskinke
rødtunge m/ letrøget laksemousse og porre
Dansk kartoffelmad m/ taskekrabbe, avokado & brændte løg.
Kalvetartar m/ røget æggeblomme, peberrod & ærtesalat.
Hovedretter:
Bagt kulmule m/ stegt jomfruhummer. Hertil sommerporre, nye kartofler, tørret svampe & hvidvinssauce.
Helstegt oksefilet m/ ristede kikærter & citron samt bønner & bagte blommetomater. Hertil nye kartofler & rødvinssauce.
Grillstegt svinemørbrad m/ smørstegte kartofler, gulerodspuré, artiskok & kalvesky.
Kalveculotte m/ porre, asparges & lun nicoise salat. Hertil nye kartofler & kalvesky tilsmagt crème freaiche.
Desserter:
Jordbærmarinerede jordbær m/ hjemmelavet vaniljeis & ristede mandler
Mørk & hvid chokolade mousse m/ bagt rabarber.
Blommetrifli m/ mandelrand.
Jordbærtarte m/ kransekage & creme freaiche
Grundpris for 2 retter kr. 225,-
Grundpris for 3 retter kr. 275,-
Efterårsmenu (01/09-30/11)
Forretter:
krabbebisq m/ taskekrabbe & jordskokker
Bitre salater m/ braiseret gråand & hjemmelavet andepanchetta samt havtornsyltet æble. (fra 10/09)
Hjemmerøget torsk m/ råmarineret græskar & bagte skarlotter.
Nordisk risotto af perlebyg m/ muslinger, havtaske & vesterhavsost.
Hovedretter:
Dyrekølle m/ smørbagt glaskål, gulerødder m/ bacon, langtidsbagt tomat, samt vildtflødesauce & stegte kartofler
Helstegt oksefilet m/ stegt hoikaido samt bønner, rødløg & salvie. Hertil rødvinssky & kartoffelgratin.
Braiseret oksehaler m/ vilde svampe & perleløg samt blomkålssalat m/ tranebær.
Kalvetyksteg m/ smørstegte majs & pastinakker. hertil glaserede skorzonerødder, kalvesky & stegte kartofler.
Desserter:
fersken & honning crumble m/ pistagenødder & vanilie creme
Blåbær tiramisu.
Chokolade & appelsinkage m/ hjemmelavet appelsinmarmelade & vanilie is
Ahorn & hasselnødde parfait m/ bagte æbler & nøddeflager.
Grundpris for 2 retter kr. 225,-
Grundpris for 3 retter kr. 275,-