Vælger du en af vores menuer, kokkererer vi dine lækre retter, anretter dem på smukke fade og leverer dem dejligt varme lige til din dør. Du skal blot sætte fadene på bordet, slå på glasset og bede dine gæster om at gå til bords. Du kan endda få os til at hente de beskidte fade og klare opvasken for dig. Det bliver ikke nemmere eller mere lækkert. Og vil du tage æren for maden, siger vi ikke en lyd …
Priserne gælder t.o.m d. 31. december 2024
Vælg din menu nedenfor – og få den præcis, som du har lyst til.
Forretter:
Vinterforretter (01/12-28/02)
Forretter:
Bryst af gråand, marineret i balsamisk eddike, og serveret m/ tzarzikki på hvidkål & æble. 60,00 kr.
Hjemmerøget hellefisk m/ mascarpone, grønkål & bagte skarlotter. 72,00 kr.
Hummerbisq m/ hummer svampe & urter. 70,00 kr.
Kompot af kartofler & torskerogn m/ skiver af rimet torsk, sprøde kapers & rødbeder samt brændt smør. 70,00 kr.
forårsforretter (01/03-31/05)
Forsamlingshusets rejecocktail m/ hvidløgsstegte rejer, langtidsbagte tomater, stegte asparges & cognacdressing. 70,00 kr.
Spæde salater, skvalderkål & ramsløg m/ roulade af spinat & soltørret tomat. Hertil tørsaltet bacon & purløgs vinaigrette. 60,00 kr.
Dildssyltede gulerødder m/ salat & puré af ærter samt (3 stk) kammusling. 80,00 kr.
Sommerforretter (01/06-31/08)
Gazpachosalat i tomat & olivenolie m/ rejer. 70,00 kr.
rødtunge m/ letrøget laksemousse og porre 82,00 kr.
Dansk kartoffelmad m/ taskekrabbe, avokado & brændte løg. 75,00 kr.
fritgående kylling m/ sommergrønt, citron & trøffelolie. 62,00 kr.
Efterårsforretter (01/09-31/11)
krabbebisq m/ taskekrabbe & jordskokker 67,00 kr.
Bitre salater m/ braiseret gråand & hjemmelavet andepanchetta samt havtornsyltet æble. (fra 10/09) 67,00 kr.
Hjemmerøget torsk m/ råmarineret græskar & bagte skarlotter. 70,00 kr.
Klassiske forretter
Klassisk rejecocktail med surdejsbrød & smør. 70,00 kr.
Varmrøget laks med røræg, ristet rugbrød og dilddressing 70,00 kr.
3 stk. Tarteletter med høns i asparges. 72,00 kr.
2 stk. Tarteletter med høns i asparges. 61,00 kr.
2 slags christiansøpigens med garnityre samt hjemmelavet stegt sild i eddike. 81,00 kr.
Hjemmelavet hønsesalat m/ bacon & annanas. 67,00 kr.
Roulade af ferskrøget laks & spinatbund m/ sprød salat & brød. 68,00 kr.
Vinterhovedretter (01/12-28/02)
Dyrekølle m/ smørstegt knoldselleri & rødbede, vildtsauce, stegte kartofler & glaseret julesalat. 221,00 kr.
helstegt okseculotte fra freygårdm/ artiskokker samt lun salat på aspargeskartofler, spinat & oliven. Hertil kalvesky, tilsmagt øl & honning. 203,00 kr.
Fasanbryst m/ bacon og salvie samt braiseret fasanlår m/ rodfrugter & skalotter. Hertil bagte beder, vildtflødesace & stegte danske kartofler. 196,00 kr.
forårshovedretter (01/03-31/05)
Stegt og porcheret lam m/springløg, spinat & vårsvampe samt bagte sorte oliven. Hertil hjemmelavet agurkesalat, lammesky & kompot af nye kartofler m/ smør & krydderurter. 226,00 kr.
Stegt kalvefilet m/ braiseret spidskål samt lun salat m/ rosenkål & mandler. Hertil kalve & hvidvinssky samt nye kartofler m/ Saffron & citronverbena. 195,00 kr.
Bagt unghanebryst m/ seranoskinke & porre. Hertil grønne asparges & bagte rødløg samt revet stegt kartoffel. 191,00 kr.
Helstegt oksestribloin m/ stegte små kartofler, langtidsbagte skarlotteløg, sommergrønt & rødvinssauce. 216,00 kr.
Sommerhovedretter (01/06-31/08)
Bagt kulmule m/ stegt jomfruhummer. Hertil sommerporre, nye kartofler, nye gulerødder & hvidvins & jomfruhummercreme. 204,00 kr.
Helstegt oksefilet m/ ristede kikærter & citron samt bønner & bagte blommetomater. Hertil nye kartofler & rødvinssauce. 218,00 kr.
Grillstegt svinemørbrad m/ smørstegte kartofler, gulerodspuré, artiskok & kalvesky. 176,00 kr.
Kalveculotte m/ porre, asparges & lun nicoise salat. Hertil nye kartofler & kalvesky tilsmagt crème freaiche. 191,00 kr.
Efterårshovedretter (01/09-31/11)
Dyrekølle m/ smørbagt glaskål, gulerødder m/ bacon, langtidsbagt tomat, samt vildtflødesauce & stegte kartofler 221,00 kr.
Helstegt oksefilet m/ stegt hoikaido samt bønner, rødløg & salvie. Hertil rødvinssky & kartoffelgratin. 218,00 kr.
Braiseret oksehaler m/ vilde svampe & perleløg samt blomkålssalat m/ tranebær. 180,00 kr.
Kalvetyksteg m/ smørstegte majs & pastinakker. hertil glaserede skorzonerødder, kalvesky & stegte kartofler. 195,00 kr.
Klassiske kroretter & jagtmad.
Flæskesteg m/ brune & hvide kartofler samt hjemmelavet rødkål, brun sovs & surt. 159,00 kr.
Gammeldaws oksesteg m/ champignons, perleløg, brun sovs & persillekartofler 164,00 kr.
Mørbradgryde m/ cocktailpølser, paprikasovs & kartoffelmos. 149,00 kr.
Glaseret skinke m/ flødekartofler, bønner & gulerødder. 118,00 kr.
Hakkebøf m/ bløde løg, spejlæg, brun sovs & hvide kartofler. 118,00 kr.
Wienerschnitzel m/ ærter, brun sovs & pommes saute. 176,00 kr.
Stegt flæsk (12 stykker) m/ persillesovs. 118,00 kr.
Stegt flæsk (18 stykker) m/ persillesovs. 159,00 kr.
Bøf stroganoff m/ mos 145,00 kr.
Gule ærter m/ flæsk, pølse & rugbrød 137,00 kr.
Desserter.
Hvid Chokoladefromage m/ kvæder & passionsfrugt
Pæretærte m/ pistage & mazarin
Citrontærte m/ hjemmelavet Creme freaiche
Rabarber trifli m/ makroner & hvid chokolade. (April, maj, juni, juli)
Jordbærmarinerede jordbær m/ hjemmelavet vaniljeis & ristede mandler (Maj, juni, juli, august)
Mørk & hvid chokolade mousse m/ bagt rabarber. (April, maj, juni, juli)
Blommetrifli m/ mandelrand.
Jordbærtærte m/ kransekage & creme freaiche (Maj, juni, juli, august)
Blåbær tiramisu.
Chokolade & appelsinkage m/ hjemmelavet appelsinmarmelade & vanilie is
Ahorn & hasselnødde parfait m/ bagte æbler & nøddeflager.
Gammeldags æblekage
Citronfromage m/ flødeskum & chokoladesnirkler.
Hjemmelavet oreo & hindbær islagkage m/ marcipan & chokolade
Pris ialt per person: 62,00 kr.