Menuer

Vælger du en af vores menuer, kokkererer vi dine lækre retter, anretter dem på smukke fade og leverer dem dejligt varme lige til din dør. Du skal blot sætte fadene på bordet, slå på glasset og bede dine gæster om at gå til bords. Du kan endda få os til at hente de beskidte fade og klare opvasken for dig. Det bliver ikke nemmere eller mere lækkert. Og vil du tage æren for maden, siger vi ikke en lyd …

Priserne gælder t.o.m d. 31. december 2017

Vælg din menu nedenfor – og få den præcis, som du har lyst til.

Vintermenu (01/12-28/02)

Forretter:

Bryst af gråand, marineret i balsamisk eddike, og serveret m/ tzarzikki på hvidkål & æble.

Hjemmerøget hellefisk m/ mascarpone, grønkål & bagte skarlotter.

Jordskokkecreme m/ tørsaltet bacon & svampe.

Kompot af kartofler & torskerogn m/ skiver af rimet torsk, sprøde                                                                                           kapers & rødbeder samt brændt smør.

Hovedretter:

Dyrekølle m/ smørstegt knoldselleri & rødbede, vildtsauce, stegte kartofler & glaseret julesalat

helstegt okseculotte m/ artiskokker samt lun salat på aspargeskartofler, spinat & oliven. Hertil kalvesky, tilsmagt øl & honning.

Poussinner farseret m/ kalv, salvie & skarlotter. Hertil bagte beder, kyllingeskysauce & syltet græskar.

Desserter: 

Kærnemælks & vannillie fromage m/ marineret annanas

Æbletrifli m/ mynte, müsli & makroner.

Pæretærte m/ pistage & mazarin

Forårsmenu (01/03-31/05)

Forretter:

Forsamlingshusets rejecocktail m/ hvidløgsstegte rejer, langtidsbagte                                                                                     tomater, stegte asparges & cognacdressing.

Spæde salater, skvalderkål & ramsløg m/ roulade af spinat & soltørret                                                                                     tomat. Hertil tørsaltet bacon & purløgs vinaigrette.

Dildssyltede gulerødder m/ salat & puré af ærter samt kammusling.

Hovedretter:

Stegt og porcheret lam m/springløg, spinatpuré & vårsvampe. Hertil hjemmelavet                                                                agurkesalat, lammesky & kompot af nye kartofler.

Stegt kalvefilet m/ braiseret spidskål samt lun salat af rosenkål & mandler. Hertil kalve &                                                 hvidvinssky samt nye kartofler m/ Saffron & citronverbena.

Bagt unghanebryst m/ seranoskinke & porre. Hertil bladbeder & salatløg samt                                                                   kartoffeltimbale

Helstegt oksestribloin m/ stegte små kartofler, langtidsbagte skarlotteløg, sommergrønt &                                               rødvinssauce.

 

Desserter:

Citrontærte m/ hjemmelavet Vanillie is

Rabarber trifli m/ makroner & hvid chokolade.

Rugbrødslagkage m/ abrikoser og forår.

Blødende chokoladekage m/ hjemmelavet vanillie is

Grundpris for 2 retter kr. 225,-

Grundpris for 3 retter kr. 275,-

 

Sommermenu (01/06-30/08)

Forretter:

Lun sommersalat m/ karseskum & seranoskinke

rødtunge m/ letrøget laksemousse og porre

Dansk kartoffelmad m/ taskekrabbe, avokado & brændte løg.

Kalvetartar m/ røget æggeblomme, peberrod & ærtesalat.

Hovedretter:

Bagt kulmule m/ stegt jomfruhummer. Hertil sommerporre, nye kartofler, tørret svampe & hvidvinssauce.

Helstegt oksefilet m/ ristede kikærter & citron samt bønner & bagte blommetomater. Hertil nye kartofler & rødvinssauce.

Grillstegt svinemørbrad m/ smørstegte kartofler, gulerodspuré, artiskok & kalvesky.

Kalveculotte m/ porre, asparges & lun nicoise salat. Hertil nye kartofler & kalvesky tilsmagt crème freaiche.

 

Desserter:

Jordbærmarinerede jordbær m/ hjemmelavet vaniljeis & ristede mandler

Mørk & hvid chokolade mousse  m/ bagt rabarber.

Blommetrifli m/ mandelrand.

Jordbærtarte m/  kransekage & creme freaiche

 

Grundpris for 2 retter kr. 225,-

Grundpris for 3 retter kr. 275,-

 

Efterårsmenu (01/09-30/11)

Forretter:

krabbebisq m/ taskekrabbe & jordskokker

Bitre salater m/ braiseret gråand & hjemmelavet andepanchetta samt havtornsyltet æble. (fra 10/09)

Hjemmerøget torsk m/ råmarineret græskar & bagte skarlotter.

Nordisk risotto af perlebyg m/ muslinger, havtaske & vesterhavsost.

Hovedretter:

Dyrekølle m/ smørbagt glaskål, gulerødder m/ bacon, langtidsbagt tomat, samt vildtflødesauce & stegte kartofler

Helstegt oksefilet m/ stegt hoikaido samt bønner, rødløg & salvie. Hertil rødvinssky & kartoffelgratin.

Braiseret oksehaler m/ vilde svampe & perleløg samt blomkålssalat m/ tranebær.

Kalvetyksteg m/ smørstegte majs & pastinakker. hertil glaserede skorzonerødder, kalvesky & stegte kartofler.

Desserter:

fersken & honning crumble m/ pistagenødder & vanilie creme

Blåbær tiramisu.

Chokolade & appelsinkage m/ hjemmelavet appelsinmarmelade & vanilie is

Ahorn & hasselnødde parfait m/ bagte æbler & nøddeflager.

Grundpris for 2 retter kr. 225,-

Grundpris for 3 retter kr. 275,-